Welkom bij Docentelector “Leer Spaans”

 

Ik ben van nature docente Spaans en ik bied individuele/ stellen- of kleine groepscursussen Spaans aan op verschillende niveaus.

Studenten kunnen online of face-to-face lessen kiezen, of een combinatie daarvan. Mijn studielokaal is in het Fletcher Hotel in Oud-Loosdrecht, het is een zeer gastvrije ruimte waar iedereen op een natuurlijke manier en in zijn eigen tempo Spaans kan leren. Op basis van de interesses en kennis van de student, stel ik een persoonlijk plan op met materialen die zijn aangepast aan de doelstellingen die elke student wil bereiken.

We kunnen verschillende paden volgen waarbij de grammatica op een relevante manier wordt gegeven als het echt nodig is. We zullen veel werken aan conversatie en de rijkdom van het vocabulaire van de Spaanse taal in echte contexten en aan actuele onderwerpen van de algemene cultuur.

Graag nodig ik u uit om een ​​kijkje te nemen op deze website en neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Met een leerzame groet;

Maria Eugenia Poggio Rey

 

Onze lesmaterialen om SPAANS TE LEREN

Reist u graag naar Spanje of Latijns-Amerika? Moet u zich voorbereiden op het examen Spaans van de school en heeft u hulp nodig? Moet u op zakenreis en moet u Spaans spreken? We bieden voorstellen die zijn aangepast aan de motivaties en behoeften van elke student, ongeacht de leeftijd, iedereen kan Spaans leren.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog vragen?

Heeft u vragen over onze taalcursussen of andere producten?
Neem dan contact op met Maria. Zij reageert dan zo snel mogelijk op uw vraag.

en_GBEnglish